ATP Umag: Osjecanke najljepše hostese

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Petak u Stella Marisu konacno je pokazao ATP u punom sjaju. Baš kako i prilici pravim svjetskim turnirima, danju su se odvijali teniski mecevi pred sve brojnijom publikom, u kojoj je bilo poznatih i manje poznatih, a navecer, konacno, tako željeni glamur, ljepota i zabava...

Nakon što je vatromet, kao i svake veceri, oznacio kraj dnevnih teniskih meceva, sinoc je stadion zamijenila pista za izbor Miss hostese. Buduci da na turniru sudjeluje više od stotinu prekrasnih djevojaka, nije bilo jednostavno odabrati svega 12 koje su se natjecale za titulu najljepše.

Ipak, cini se da su Osjecanke na umaškom ATP-u najljepše, o cemu govore i titule. Žiri u kojem su, medu ostalim, sjedili tenisac Juan Carlos Ferre, teniski sudac Mohamed Lahyani, Igor Štimac i Mirna Zidaric odlucio je da je najljepša hostesa 20-godišnja Sara Stjepanek iz Osijeka. Prva pratilja je 18-godišnja Albina Peric, takoder Osjecanka, a i druga pratilja stiže iz Osijeka, 20-godišnja Izabela Bagaric. Miss fotogenicnosti je pak djevojka s mora, 17-godišnja Lea Kucel iz Lovrana.

Ovo je treca godina zaredom da lentu naj-hostese nose upravo djevojke iz Osijeka. Tako je ljepota te veceri ublažila tugu domace publike zbog izgubljenog meca našega Ljubicica.

Broncane puti, bijelih zubi u bijeloj haljini X-nationa s velikim buketom u ruci i lentom, Sara, nova umaška misica i studentica ekonomije u Osijeku, rekla je da nije ocekivala pobjedu te da joj je, osim titule, neprocjenjivo druženje s djevojkama. Na upit udvaraju li joj tenisaci samo je odmahnula glavom rekavši da su igraci prvenstveno fokusirani na turnir.

U društvu zgodne djevojke na izboru je viden Igor Štimac. No, to je tata hodao s kceri, 15 godišnjom Mijom. Tulum se nastavio svirkom Baneta iz Songkillersa i benda XL, a cijeli Stella Maris je kasnije plesao s DJ-em na MTV stageu i DJ-evima u krcatom Jimmy Woo Baru.

Danas su pak na VIP turniru u jutarnjim satima snage odmjerili guverner hrvatske banke Željko Rohatinski, direktor Adris grupe i predsjednik Uprave TDR-a Ante Vlahovic, predsjednik Uprave ZABE Franjo Lukovic, kolekcionar, vlasnik privatnog Muzeja Marton u Samoboru i lanca parfumerija Martimex Veljko Marton te ostali poslovnjaci.

No, mnogima je iznenadenje bio i kontroverzni don Andelko Kacunko koji medu znalcima slovi kao vrsni tenisac. Dok se pripremao za dvoboj u paru s VIP-ovcima, šaljivo je rekao: "Kažu da sam kao Pink Panther".

"Umag i dalje iz sata u sat privlaci sve više gostiju. Izgleda da su se mnoga lica spustila iz Motovuna – glumac Rene Bitorajac s jedne strane, politicari s druge (viden je i Bandic), igraci s trece. Oni željni provoda danju se izležavaju u pomodnom beach baru Gold Fish, a navecer se sele na tulume oko stadiona. Na jednom od njih bio je i koncert bivše Divasice Marije Husar.

U Umagu se danas ocekuje bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesic, a sutra se ocekuje i Ivo Josipovic.


Podijeli: Facebook Twiter