ATP Umag: 12 finalistica za Miss hostesa

Finalistice za Miss hostesa
Finalistice za Miss hostesa

Jedan od najatraktivnijih događaja na umaškom ATP teniskom turniru, izbor za Miss hostesa, održat će se u četvrtak navečer.

Između 150 mladih ljepotica koje su angažirane na turniru izabrano je 12 finalistica koje će se boriti za titulu missice: Ana Pavlić, Valentina Šišović, Darija Farkaš, Nicole Mesaroš, Selma Selimović, Barbara Mazur, Josipa Dragun, Miroslava Bernat, Verona Jantoš, Amalija Lojna, Matea Serdarušić i Ivana Marija Pranjić.

Finalistice i ove godine imaju mogućnost postati Miss weba. U tijeku je on-line glasanje na službenoj web stranici turnira http://www.croatiaopen.hr/hrv/eventi-party/miss-hostesa/miss-hostesa/ gdje svi zainteresirani svojoj favoritkinji mogu dati glas.

Hostese su zaštitna lica i najljepša strana turnira, ali i nezamjenjivi dio organizacijskog tima koji čini više od 400 ljudi. Djevojke imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi - od dočeka i ulaza, preko press-centra i restorana do VIP loungea i party zone.

Natjecanje za Miss hostesa u prvi plan stavlja vedrinu, srdačnost, komunikativnost i simpatičnost. (T. KOCIJANČIĆ, snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter