ATP Party Nights: Više od 100 sati zabave

S današnjeg predstavljanja programa ATP Party Nights
S današnjeg predstavljanja programa ATP Party Nights

Umaški Vegeta Croatia Open ove će se godine održati od 18. do 28. srpnja, a uz vrhunski sportski doživljaj posjetitelje turnira očekuje i atraktivan zabavni program. Koncert otvaranja u subotu, 20. srpnja održat će Tony Cetinski, dok će u subotu, 27. srpnja, uoči finala, nastupiti međunarodna pop zvijezda Gabrielle, kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj. Na konferenciji za novinare u Zagrebu program ATP Party Nights predstavili su direktorica izvršnog odbora 24. Vegeta Croatia Opena Arlen Brozić, Tony Cetinski, Luka Tralić Shot iz hip-hop grupe Elemental i Matilda Oroši iz pop-rock grupe Angels. Predstavljanje je vodila Antonija Mandić.

Tony Cetinski u Umagu je rado viđen gost te je 2010. turnir otvorio sa zvijezdama showa Hrvatska traži zvijezdu, dok je 2011. nastupio sa svjetskom opernom divom Montserrat Caballé. Oba koncerta publika pamti kao vrhunske glazbene spektakle.

- Lijepo je opet biti u igri s Umagom. Dobili smo čast opet otvoriti turnir, a ja ovim putem obećavam večer za pamćenje i odličnu zabavu s puno novih i starih hitova. Naravno, za umašku publiku spremam i nekoliko iznenađenja koja ne želim otkriti do samog koncerta. Stoga, svakako dođite u Umag 20. srpnja i uživajte s nama, pozvao je Tony publiku u Umag.

Prema najavi, u koncert Tonyja Cetinskog, veliko iznenađenje za umašku publiku bit će nastup Gabrielle, britanske zvijezde i dobitnice prestižnog Brit Awarda, poznate po hitovima "Dreams", "Give Me A Little More Time", "Out Of Reach" i mnogim drugima. Gabrielle je na sceni već više od 20 godina, njezini su albumi dostigli višemilijunske naklade, a ovo će biti njezin prvi nastup u Hrvatskoj.

Organizatori ističu da će ovogodišnji umaški Vegeta Croatia Open obilježiti više od 100 sati zabavnog programa, nastupi vrhunskih domaćih i stranih glazbenika, ali i brojne novosti. Ove će se godine prvi put održati ATP Unplugged večeri, svojevrsni produžetak ATP Party Nightsa, a u sklopu kojih će u akustičnoj verziji i intimnijoj atmosferi svoj repertoar izvoditi Elemental, Urban, Franka Batelić, Kultura i Back in front.

Između koncertnih nastupa, atmosferu će zagrijavati DJ atrakcije, a mnoge će zainteresirati nastup miljenika ljubitelja elektronske glazbe i svjetski poznatog DJ Thomasa Golda u petak, 26. srpnja.

Također, kao i prošle godine, Ante Gelo band će vrhunskim jazzom svakodnevno podizati atmosferu u sklopu Istria Gourmet Festivala.

Velika i značajna novost koja će zasigurno razveseliti sve koji će se ovoga ljeta naći u Umagu i uživati u programu turnira jest i činjenica da je organizator omogućio slobodan ulaz posjetiteljima i građanima Umaga na sva događanja. (B. ĆUSTIĆ JURAGA)


Podijeli: Facebook Twiter