ATP Party Nights: Elemental, DJ Martin Solveig…

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz 27. izdanje Konzum Croatia Open i dvije velike ekshibicije (Ivanišević - Agassi 16. srpnja i Vekić - Pennetta 20. srpnja), umaške ljetne noći upotpunit će bogat glazbeni program, što je predstavljen na prepunoj terasi zagrebačkog "Johanna Francka".

Desetodnevni program "Party nights" uključuje više od sto sati glazbe za različite ukuse. Od regionalnih do svjetskih zvijezda. Turnir će tako 16. srpnja otvoriti regionalne estradne zvijezde Jelena Rozga i Halid Bešlić (23 sata), slovenska grupa Mambo Kings priprema odličan provod dan kasnije, dok je prva polovica tjedna rezervirana za koncerte Vatre (18. srpnja) i Elementala (19. srpnja).

- Ponosni smo na ovogodišnji ATP turnir. Ovakav niz svjetskih teniskih i glazbenih atrakcija, među kojima prednjače Andre Agassi i Martin Solveig, doprinosi promociji hrvatskog turizma - istaknuo je Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira, u društvu kojeg su, između ostalih, bili remi Remi iz Elementala, Ivan Dečak iz grupe Vatra i Marko Tolja.

Martin Solveig bit će kruna drugoga dijela tjedna, u kojem će nastupiti australski DJ duo Nervo (20. srpnja). Članice Miriam i Olivia poznate su i po zaljubljenosti u tenis. Slijede Club MTV Europe Summer Blast i DJ Borgeus, te DJ Tony Juniora. Sama završnica (23. srpnja) donosi nastup svjetski poznatog DJ-a Martina Solveiga, autora velikog hita Hello. Spot za hit sniman je u Roland Garrosu, u njemu se pojavljuje i Bob Sinclar koji je lani oduševio u Umagu. S obzirom na to da je ulaz slobodan za sve koncerte, u Dance Areni i oko nje bit će tijesno… (Z. HORVAT)


Podijeli: Facebook Twiter