ATP Pariz: Dodig izgubio od Almagra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u 3. kolo velikog ATP turnira u Parizu, bolji od njega je u susretu 2. kola bio Španjolac Nicolas Almagro sa 6-4, 6-3 nakon sat i šest minuta igre.

Bio je ovo drugi međusobni dvoboj Dodiga i Almagra i druga pobjeda španjolskog igrača, prvu je osvario na zemlji u Barceloni ranije ove godine. Almagru su za pobjedu protiv Dodiga dovoljna bila dva "breaka", po jedan u svakom setu.

Nakon izjednačene igre u prvom dijelu prvoga seta, Dodig se prvi put našao u problemima pri vodstvu Španjolca od 4-3, ali tada je dobrim servisima uspio spasiti tri "break-lopte" Španjolca. No, kod rezultata 5-4 za Almagra, Dodig je izgubio servis bez osvojenog poena. U drugom setu Almagro je do "breaka" stigao u šestoj igri povevši sa 4-2. Dodig je jedinu priliku za "break" u čitavom meču imao u sljedećoj igri, ali nije ju uspio iskoristiti.

Kasnije danas na teren će u pariškoj dvorani "Bercy" izaći Marin Čilić koji će u 2. kolu igrati protiv Argentinca Juana Martina Del Potra. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter