ATP: Miss hostesa je Miroslava Bernat iz Zagreba


Miroslava Bernat iz Zagreba je Miss hostesa ovogodišnjeg 24. Vegeta Croatia Open Umag na velikoj svečanosti održanoj sinoć nakon teniskih mečeva u ATP dance areni. Bernard je učenica matematičke gimnazije i želja joj je upisati medicinski fakultet, a u slobodno vrijeme bavi se atletikom, badmintonom i biciklizmom.

Prvom pratiljom proglašena je Josipa Dragun iz Vinkovaca, a drugom Selma Selimović iz Poreča. Još jednu laskavu titulu, onu za Miss fotogeničnosti ponijela je Nikol Mesaroš iz Rijeke.

Natjecalo se 12 hostesa ovogodišnjeg turnira, djevojaka iz svih krajeva Hrvatske, a većini je ovo bilo prvo sudjelovanje na ovom velikom turniru. Kod djevojaka se ocjenjivao šarm, komunikativnost i simpatičnost, a kako je istaknuto na početku natjecanja, nije riječ samo o izboru najbolje ili najljepše, već je to i prilika za odavanje priznanja svim dragim i vrijednim djevojkama koje su stručno osposobljene i pomažu posjetiteljima i sudionicima turnira da se osjećaju što ugodnije.

Svake se godine za hostese prijavi oko 150 djevojaka, pa izbor onih koje će doći u Umag nije nimalo lak. Još je teže sinoć bilo odabrati stručnom žiriju djevojku koja će ove godine ponijeti titulu najljepše.

Ocjenjivački sud kojim je predsjedao Alen Božinović imao je 17 članova, među kojima su bili tenisači, novinari i novinarke, treneri, televizijski voditelji, dizajnerice i drugi. S druge strane, na čelu žirija za izbor Miss fotogeničnosti bio je fotograf Glasa Istre Milivoj Mijošek.

Djevojke su se publici pokazale u nekoliko izlazaka, prvo su nosile klasične, narančaste uniforme ovog turnira, zatim su prošetale u sportskoj odjeći te u ljetnim kreacijama dizajnerice Martine Felja.

Ovo je večernje događanje bilo prava uvertira u najbolji dio 24. Vegeta Croatia Open Umag, jer se oko arene okupila gomila ljudi, a za zagrijavanje atmosfere pobrinuli su se ni manje ni više nego teniske zvijezde – Aleksandr Dolgopolov i Gael Monfils, koji su u pratnji repera i Matee Dominiković nizali rap hitove - Eminemove, Coolijeve, 50 Centa i drugih - te publiku pripremili za velike događaje koji slijede ovoga vikenda.

Osim ovog izbora, za svoje favoritkinje ima prilike glasati i publika putem službene web-stranice turnira, a pobjednica će biti proglašena na finalnoj večeri. (V. HABEREITER, snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter