ATP Miami: Poraz Dodiga i Karlovića

Ivan Dodig (Reuters)
Ivan Dodig (Reuters)

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u 3. kolo velikog ATP turnira u Miamiju. Bolji od njega je u susretu 2. kola bio Nijemac Florian Mayer sa 6:3, 6:2 za sat i šest minuta igre.

Bio je ovo treći međusobni dvoboj Dodiga i Mayera i treća pobjeda Nijemca.

Dodig tijekom dvoboja nije iskoristio niti jednu od dvije "break-lopte", dok je Mayer četiri puta oduzimao servis našem igraču, a ukupno je imao osam lopti za "break".

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plaasirati u 3. kolo velikog ATP turnira u Miamiju, uspješniji od njega je u 2. kolu bio Švicarac Roger Federer sa 6:4, 7:6 (4) u susretu koji je trajao sat i 14 minuta.

Bio je ovo 12. međusobni dvoboj Karlovića i Federera i 11. pobjeda švicarskog velikana.

Jedini "break" u susretu dogodio se odmah u prvoj igri kada je Federer iskoristio Karlovićev lošiji ulazak u dvoboj, te potom bez problema održavao tu prednost. Koliko je Federer bio dominantan na svom početnom udarcu pokazuje i podatak kako je tijekom čitavog meča ukupno izgubio tri poena na servisu (jedan u prvom, dva u drugom setu).

U drugom setu Karlović je spasio dvije "break-lopte" kod rezultata 4:4, ali potom je s dvije pogreške na mreži u "tie-breaku" dopustio Federeru preveliku prednost koju on nije propustio. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter