ATP masters: Dodig i Melo bez finala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski tenisač Ivan Dodig u paru s Brazilcem Marcelom Melom nije se uspio plasirati u finale ATP "mastersa" tenisača, bolji od njih su u polufinalu bili Španjolci David Marrero i Fernando Verdasco sa 7-6 (10), 7-5 nakon sat i 33 minute igre.

Nakon tri pobjede u skupini, Dodig i Melo nisu u nedjelju uspjeli nastaviti niz u Londonu. Hrvatsko-brazilska kombinacija već je u prvom setu imala "break" zaostatka, ali je kod zaostatka 4-5 uspjela vratiti "break". Nažalost, u "tie-breaku" sretniji su bili Marrero i Verdasco koji su iskoristili četvrtu set-loptu, dok Dodig i Melo nisu uspjeli iskoristi svoje dvije prilike za osvajanje prvog seta.

U drugom setu Dodig i Melo su imali dvije prilike za "break" koje nisu uspjeli iskoristiti, dok su Marrero i Verdasco do prve prilike za oduzimanje servisa imali kod svog vodstva of 6-5. Bila je to ujedno i meč-lopta koju su Španjolci iskoristili.

U finalu će Marrero i Verdasco igrati protiv pobjednika susreta između Amerikanaca Boba i Mikea Bryana, te Austrijanca Alexandera Peye i Brazilca Brune Soaresa. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter