ATP: Klinci uče i uživaju u tenisu


Vegeta Croatia Open Umag posebno je iskustvo i za najmlađe koji se ovom prilikom mogu dobro zabaviti i otkriti svoje skrivene teniske talente. Osim susreta sa svojim omiljenim tenisačima i sportskim zvijezdama ovo je prilika da se iskažu koliko su precizni, brzi i vješti u baratanju reketom, na zadovoljstvo roditelja koji ih s guštom fotografiraju. Možda netko od njih otkrije novi hobi, a možda se netko od njih, tko zna, jednoga dana u Umag vrati i kao profesionalni sudionik ovog velikog turnira.

Pune tribine

Već je i prvo kolo glavnog turnira 24. Vegeta Croatia Opena izazvalo veliko zanimanje ljubitelja tenisa. Uzbudljivi se mečevi nižu jedan za drugim, a za popodnevne i večernje mečeve vlada veliki interes. U publici je i veliki broj turista - Slovenaca, Nijemaca, Čeha i Slovaka, te Talijana koji su bili posebno zainteresirani za meč u kojem je igrao njihov sunarodnjak Fabio Fognini.

Tople večeri i jedinstva atmosfera stadiona Stella Marisa pozivnica su za mnoge da poprate barem jedan od uzbudljivih sportskih okršaja. Do finalnog susreta zakazanog u nedjelju ima još dosta, tako da će mnogi posjetitelji još uživati u zanimljivostima tenisa i popratnih programa. (V. HABEREITER, snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter