Atoms For Peace Thoma Yorkea nastupa na Exitu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Supergrupa Atoms For Peace Thoma Yorkea, osnivača Radioheada, jednog od najutjecajnijih bendova današnjice, predvodit će line up ovogodišnjeg Exit festivala. Uz frontmena Radioheada bend čine legendarni basist Red Hot Chilli Peppersa Flea, poznati producent Radioheada Nigel Godrich, bubnjar R.E.M. i Becka Joey Waronker te virtuozni brazilski perkusionist Mauro Refosco.

- Okarakterizirani kao "supergrupa", Atoms For Peace su u ovom trenutku jedna od najvrelijih tema na svjetskoj glazbenoj sceni. Svi svjetski festivali se grabe da ih dobiju, a zahvaljujući ugledu koji Exit ima u glazbenoj industriji, svi posjetitelji festivala imat će priliku vidjeti ih uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi, rekao je Ivan Milivojev, izvršni direktor festivala koji će se ove godine održavati od 10. do 14. srpnja.

Publika Exita moći će uživati u ekskluzivnom koncertnom izdanju Atoms For Peace na njihovoj prvoj turneji ikad, na kojoj će predstaviti debitantski album "Amok" koji je objavljen u ponedjeljak. (I. Ko./NL)


Podijeli: Facebook Twiter