Atheist Rap, Krešo i Kisele Kiše, Officer Down i Urar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novosadski Atheist Rap večeras s početkom u 22 sata prvi put gostuje u štinjanskoj tvrđavi Punta Christo.

Atheist Rap je nedavno objavio šesti album nazvan "Überlauf" u izdanju zagrebačkog PDV-a, te i dalje "svjesno, glasno i sa stavom, vode na još jedno u nizu punk rock putovanje, inficiranog jakim melodioznim momentima po kojima je bend naširoko poznat."

- Dugogodišnji borci sa scene, bez ustupanja i nepotrebnog okolišanja, dotiču se realnih, svakodnevnih tema, koliko god bile lake ili teške. Pitko prelazeći iz jedne u drugu, svaka pjesma može poslužiti kao hit ili soundtrack djelića nečijeg života. Uvijek usvirani, i na visini svog zadatka. Prigodno za ovaj koncert pored mora je i osjetan utjecaj osunčane punk škole u zvučnoj slici benda, ističu organizatori.

Uz Atheist Rap nastupiti će i dva riječka punk-ska benda Krešo i Kisele Kiše i Officer Down te novi pulski projekt Urar – Dejana Gotala bubnjara pulske grupe Fakofbolan.

Ulaz na koncert je 50 kuna, a nakon koncerta slijedi "Prvi STISKAVAC na moru" – after party na kojem muziku za dobar đir pušta DJ Danny Black. (B. Ć. J.)SadržajVijesti


Podijeli: Facebook Twiter