"AT klub" slavljenicki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U slavljenickoj atmosferi i izravnim kontaktom s gradanima tijekom dvosatnog prijenosa emisije uživo s Trga Portarata obilježena je 25. godišnjica emisije Radio Pule "AT klub".

Voditeljski trio Jadranka Niševic, Inka Marinic i Mauro Prenc, uz muzicku i tehnicku podršku glazbenog urednika Edija Kollera, u uvodu je emisije iz središta Pule cestitao rodendan svim vjernim slušateljima ove emisije jer, kako je rekla Jadranka, 'bez vas ne bi bilo ni nas'. Edi je puštao hitove koji su obilježili dva i pol desetljeca emitiranja "AT kluba".



Nekoliko gradana ohrabrilo se, prišlo voditeljima i cestitalo im obljetnicu, dok je 12-godišnju Tamaru Orihovac, jedinu od prisutnih koja je danas takoder slavila rodendan, pokrovitelj emisije Arenaturist nagradio izletom na Plitvice.

Iako se tehnicki nije mogao osigurati telefonski kontakt sa slušateljima u eteru, tijekom emisije citale su se brojne SMS cestitke iz Pazina, Potpicna, Koromacna, Rijeke, Maribora.

Arenaturist je na obližnjem štandu nudio istarske specijalitete; u nekoliko je navrata tijekom prijenosa nastupio Plesni studio Centar, a nakon emisije prisutne je zabavljala grupa Night Express.


Podijeli: Facebook Twiter