Asim Šehic preskace Cibaliju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva dana uoci utakmice 23. kola Prve HNL u Vinkovcima s drugoplasiranom Cibalijom, u kojoj ce Istra 1961 nastojati ostati neporažena, u klupskim je prostorijama na Verudi održana uobicajena konferencija za novinare.

Trener Zoran Vulic na ovo ce gostovanje momcad odvesti nakon jutarnjeg treninga i zajednickog rucka u petak, ali u autobusu koji ce Verudeže odvesti prema gradu na Bosutu nece biti napadaca Asima Šehica. Posljedica je to napada dijela "navijaca" na igrace u svlacionici nakon utakmice s Osijekom.

"Šehic mi je prišao nakon treninga u srijedu navecer i tražio da ne ide u Vinkovce jer se ne osjeca spremnim za nastup", rekao je Vulic.

"Iznenadio me, ali smatram da je to pošteno s njegove strane. Bolje da mi je to otvoreno rekao nego da je nastupio ako psihicki nije spreman. Šehic je najbolji strijelac kluba i razumljivo je da nam je itekako potreban na travnjaku, ali kad je vec takva situacija, bolje je da ostane doma i da se spremi za iduci susret.

Njegov ce nam izostanak poremetiti planove za ovu utakmicu, no imamo još dovoljno treninga da uigramo nešto izmijenjenu postavu. Osim njega, na raspolaganju su mi svi igraci, jedino se još Švrljuga žali na zadnju ložu", dodao je Vulic.


Podijeli: Facebook Twiter