Armanijeva revija uživo na internetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Talijanska modna prijestolnica Milano proteklih je dana bila mjestom održavanja dana Tjedna mode u sklopu kojeg su, na više od trideset revija, slavni svjetski kreatori predstavili kolekcije muške mode za sezonu proljece/ljeto 2011.

Pocetak Tjedna obilježila je raskošna izložba u milanskoj Gradskoj vijecnici kojom je dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana proslavio dvadeset godina rada.

- Željeli smo da na izložbu dode što više ljudi, željeli smo da svi dodu i vide našu povijest - izjavio je Domenico Dolce.



S tradicionalno ekscentricnim modelima u Milano je stigla britanska kreatorica Vivienne Westwood, a novu kolekciju predstavio je i Giorgio Armani cija je Emporio Armani revija uživo prenošena putem interneta na njegovoj službenoj web stranici i Facebooku, a dostupna je bila i korisnicima I-Phonea i I-Pada.

Miuccia Prada i Guccijeva dizajnerica Frida Giannini predstavile su se slicnim, a opet razlicitim kolekcijama. Gucci za iduce ljeto nudi klasicno krojene modele, pune finih detalja, dok je Prada ljubiteljima modnih novotarija pripremila "robicu" žarkih, šarenih boja.


Podijeli: Facebook Twiter