Armani na netu pod jednim krovom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Giorgio Armani objedinio je sve brandove i proizvode pod svojim imenom na jednoj internetskoj stranici dostupnoj na talijanskom, engleskom i japanskom jeziku www.armani.com koja je danas zapocela s radom.

Osim što ce udomiti sve kolekcije brojnih Armani brendova (Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Collezioni, Armani Jeans, Armani Exchange, Armani Junior i Armani Casa), nova stranica donosi i nove nacine interakcije s posjetiteljima.



Tako ce fanovi Armanija moci posjetiti i Armani Facebook stranicu, ali i YouTube kanal, na kojima ce biti dostupne posljednje vijesti iz talijanske modne kuce. Pored pret-a-porter kolekcija i stvari za kucu, stranica obuhvaca i sve kozmeticke proizvode te asesoar (nakit, mobitele, naocale, satove) s Armani potpisom, a mnogi od njih moci ce se naruciti i online.

Osim toga, na stranici cete moci posjetiti i Armani ducane diljem svijeta (poput novootvorenog concept storea u Tokiju), te interijere novootvorenih Armani hotela. Ipak, želite li posjetiti zagrebacki ducan online, to nece biti moguce - naci cete samo adresu i broj telefona.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter