Arenašice duplo bolje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na oproštaju od najbolje sezone u klupskoj povijesti rukometašice Arene uvjerljivo su svladale Naturu Agro. Gošce iz ?urdevca pokazale su se kao ekipa nedorasla Puljankama te je trenerica Alenka Benazic vec nakon 15 minuta igre pocela davati priliku igracicama koje su ove sezone imale manju minutažu, no i u tako šarenom sastavu domaca prednost rasla je iz minute u minutu sve do konacnih plus 24 (48:24).

Pritom su se sve arenašice, osim cuvarice mreže Nives Kajganic, uspjele upisati u listu strijelaca, što je uspjelo cak i drugoj domacoj vratarki Vanji Radic. Njih dvije su bile raspoložene i u svojoj glavnoj zadaci, cuvanju mreže, pa su tako zajednickim snagama prikupile 29 uspješnih intervencija, zaustavivši više od pola udaraca koje su gošce uputile na pulska vrata.

Arena - Natura Agro 48:24
(25:13). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 50. Suci: Davor Ceši (Zagreb) i Nenad Županic (Križevci).

ARENA:
Mudronja 5, Gaborovic 3, Miloševic 6, Kiridžic 5, Maras 3 (1), Jajcevic 8 (2), Benazic 2, Petretic 3 (1), Gavranic 3, Radic 1 (16), Vukic 2, Nikcevic 7, Kajganic (13).

NATURA AGRO:
Šantekovic 3 (1), Horvat 3, Mioc 3 (1), Vranic 3, Frankovic 8, Vuk (7), Ferencic, Filip, Šandor 4, Kovac, Jukic (6).

Sedmerci:
Arena 4 (4), Natura Agro 2 (2). Iskljucenja: Arena 4, Natura Agro 4 minuta. (I. CEROVAC)

Nedjeljko Lalic novi trener
U novoj sezoni na klupi Arene sjedit ce Nedjeljko Lalic. Nakon odlaska Radomira Gligorovica ekipu je privremeno preuzela kapetanica Alenka Benazic, no odmah je istaknula da ce tu funkciju obavljati samo do kraja prvenstva. Stoga su u klupskoj upravi brzo reagirali i u Lalicu pronašli osobu koja ce nastaviti tamo gdje su njegovi prethodnici stali. Rijec je o treneru koji je vodio skoro sve najbolje hrvatske ekipe, a posljednju sezonu proveo je u redovima Poreca gdje je radio s mladim kategorijama.


Podijeli: Facebook Twiter