Arenaši potuceni u Našicama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Susret 7. kola Premijer lige: Nexe - Arena Jadrograd 46:28 (30:18). Školska dvorana Kralja Tomislava. Gledatelja: 150. Suci: Marko Lovric (Zagreb) i Siniša Tanasic (Dugo Selo).

NEXE
: P. Lelic (1), Buljubašic 3, Eter 2, F. Lelic 5, Barišic-Jaman 2, Ivankovic, Kedžo 4, Markotic 2 (1), Rajkovic (7), Obad 4, Kevic 4, Tomaševic 6, Dundovic, Blaževic 4, Velic 10, Šunjic (8+3).

ARENA JADROGRAD:
Popovic (9), Bercek, Rašeta, Dobrila, Osmic 1, Barišic, Copic, A. Bašic 11, Bonic, Tomašev 4, Jukan, Rajic, M. Bašic 8 (3), Badurina (5+1), Perlic 4, Jovanovic.

Sedmerci
: Nexe 2 (1), Arena J. 6 (3). Iskljucenja: Nexe 10, Arena J. 8 minuta.

Po drugi put u ovoj sezoni jedan klub Premijer lige primio je više od 40 pogodaka na susretu. Na žalost pulskih ljubitelja rukometa, u oba se navrata radilo o "Areni Jadrograd" koja je nakon 42 gola što su joj prije dva tjedna isporucili igraci "CO Zagreba", susret u Našicama okoncala s 46 lopti u svojoj mreži.

Vec sam pocetak susreta dao je nagovijestiti ovakav rasplet. Prvih pet pokušaja "arenaša" otišlo je "u ništa", dok su na drugog strani cetiri udarca domacina pronašla put do pulske mreže (4:0 - 4'). Cetiri koraka prednosti Našicani su održavali do desete minute (8:4), da bi na polovici prvog dijela Puljani zaostajali sedam golova (14:7). Predvodeni raspoloženim Velicem, koji je u prvom dijelu postigao deset pogodaka, igraci "Nexea" u 20. su minuti vec pobjegli na "plus 10" (19:9), da bi do odmora ulovili ritam od gola po minuti (30:18). U redovima "arenaša" u prvom dijelu najraspoloženiji je bio pivot Andrea Bašic sa sedam pogodaka, a pored njega golove je zabijala samo vanjska trojka (M. Bašic, Tomašev, Perlic), dok su "na suhom" ostala krila, a vratari prikupili po dvije obrane.

Cinilo se u tom trenutku da ce se Puljani kuci vratiti s više od 50 lopti u svojoj mreži, no domacin je u nastavku malo spustio "nogu s gasa", u 52. minuti stigao do "plus 20" (43:23), najvece prednosti na susretu, što su "arenaši" u završnici uspjeli smanjiti na konacnih 46:28.


Podijeli: Facebook Twiter