Arena zatvorila prodavaonicu kod kazališta

Umjesto pletenine, profitabilni otkup zlata (M. ANGELINI)
Umjesto pletenine, profitabilni otkup zlata (M. ANGELINI)

Pulska modna kuća Arena, koja je već dulje vrijeme u financijskim problemima, nedavno je zatvorila prodavaonicu smještenu nasuprot pulskog kazališta te prostor iznajmila tvrtki koja se bavi otkupom zlata. U Puli je tako preostala samo jedna prodavaonica pletenine nekad renomirane modne kuće.

Iako smo od direktorice Snježane de Gravisi pokušali dobiti objašnjenje, kratko nam je kazala da zasad ne može davati izjave jer još traju pregovori o prodaji glomaznog pogona od oko pet tisuća kvadrata na pulskoj rivi. 

Prodaju pogona De Gravisi je najavila još lanjskog studenog kada je kazala da će se nakon prodaje preseliti u manji pogon te se baviti lohn poslovima, odnosno izradom radne odjeće za bolnice i tvornice automobila, dok će tržište velikih i skupih kolekcija napustiti. Poslovanje bi, kazala je direktorica, tada bilo jeftinije i ne bi se narušio kontinuitet rada tvrtke čiji su temelji sada narušeni. Nedavno je zatvoren i pogon u Pazinu, a na razini cijele Hrvatske 13-ak od više od 24 prodavaonice. (M. V. I.)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter