Arena - Sesvete Agroproteinka 32:31

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Do kraja susreta preostalo je bilo 50 sekundi kad je Nemaškalo iz sedmerca zabila za 31:31, što je bilo prvo poravnanje na susretu nakon 6:6 u desetoj minuti. Rukometašice Arene krenule su u posljednji napad koji je 22 sekunde prije kraja prekinuo trener Nedjeljko Lalic pozvavši minutu odmora.

Nakon savjeta s klupe arenašice nisu uspjele složiti pravu akciju i lopta je sekundu prije kraja završila u rukama Tine Gavranic koja ju je bez skoka, onako iz zgloba, uputila s devet metara, a udarac "iz ocaja" prošao je preko ruke gostujuce golmanice Karaule u završio u mreži za konacno slavlje Arene.

Sretan je to bio epilog ogleda tijekom kojeg gošce iz Sesveta niti jednom nisu vodile, no svejedno su se odbijale predati i do samog kraja disale su za vratom arenašicama, ali bodovi su ipak ostali u Puli.

Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 100. Suci: Tomislav Lipošcak i Marin Pavkovic (oba Ogulin).

ARENA: Dukic (6+2), Mandic 5, Buršic, Vukic, Gaborovic, Devovic 3, Mikolic, Kiridžic 6, Muratagic, Gerovac, Miloševic 8, Gavranic 7 (4), Bradaric, Šabic, Jelcic, Mudronja 3.

SESVETE AGROPROTEINKA: Tomic, Vulic, Jakara, Pa. Stopic, Pavlek 10, Pe. Stopic, Šebek, Karaula (9+1), Nemaškalo 5 (3), Pejcic 1, Kranjec, Frankovic 14 (1), Vukovic 1 (1).Sedmerci: Arena 5 (4), Sesvete A. 7 (5). Iskljucenja: Arena 8, Sesvete A. 10 minuta. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter