Arena - Podravka Vegeta 22:25

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Arenašice su u novu kalendarsku godinu ušle domacim porazom od višestrukih prvakinja Hrvatske, rukometašica Podravka Vegete.

Vijest je to koja ne bi trebala nikoga previše iznenaditi jer su "kokice" vec godinama neprikosnovene na domacem planu, no kako su u subotu došle do nova dva boda, prica je za sebe.

Lišen pomoci ozlijedene Marije Mudronja, domaci trener Nedjeljko Lalic svih je 60 minuta odradio sa samo osam igracica, koje su pružile odlican otpor gošcama, hrvatskoj reprezentaciji u malom, koja je usto imala i debelu pomoc sudackog para.

U nekoliko se navrata stjecao dojam da je autobus koji je krenuo iz Koprivnice na putu do Pule zastao u Novskoj i Lipovljanima, jer kriterije po kojima su pravdu dijelili Dragocajac i Kostecki teško da bi mogao imati i gostujuci trener Hrupec, da je kojim slucajem uzeo zviždaljku u ruke.

Susret 15. kola Prve lige rukometašica: Arena - Podravka Vegeta 22:25 (9:13). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 150. Suci: Dalibor Dragocajac (Novska) i Ivica Kostecki (Lipovljani).

ARENA:
Petretic, Vukic, Mandic 4, Gaborovic, Linic 2, Miloševic 1, Kiridžic 5, Maras, Jajcevic, Medugorac, Gavranic 7 (1), Križanac (16), Gašic 3, Bradaric.

PODRAVKA V.:
Žderic (7), Covic, Vukojevic, Kožnjak, Pongrac, Petkovic 3, Zebic 9 (4), Gace 2, Milanovic Litre 2, Vidak, Jelcic (1), Pasicnik, Havic 1, Tatari 6, Nikcevic 1, Pušic 1 (1).

Sedmerci: Arena 3 (1), Podravka V. 5 (5). Iskljucenja: Arena 8, Podravka V. 8 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter