Arena - Lokomotiva 22:30

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometašice Arene sezonu su otvorile uvjerljivim domacim porazom. Pocetak susreta obilježila je cvrsta i pokretna obrana gošci koje su u potpunosti otupile napad arenašica te ih deset minuta ostavile bez gola iz igre. Rezultat toga je da su nakon pogotka Gavranic i sedmerca, Zagrepcanke napravile seriju 4:0 i vec u devetoj minuti natjerale domaceg trenera Nedjeljka Lalica da pozove minutu odmora.

Treba ipak istaknuti i da sutkinje nisu imale iste kriterije za obje ekipe te su prekršaje Lokomotive sankcionirale samo žutim kartonima, dok su u uvodnih 15 minuta Puljankama iskljucile dvije igracice i protiv njih dosudile cetiri sedmerca. Tako je na polovici prvog dijela rezultat vec bio 4:8, da bi u 20. minuti gošce vodile s pet pogodaka razlike (6:11).

U napadu arenašica napokon je lopta pocela brže ici i rezultat toga je da se na odmor otišlo samo s dva pogotka prednosti za Lokomotivu (12:14).

U nastavku Zagrepcanke su se brzo odlijepile na "pristojnu" razliku, nakon cega su se Puljanke u završnici potpuno predale i rezultat toga je konacnih 22:30.

Dom sportova Mate Parlov. Gledatelja 80. Sutkinje: Irena Pahor i Sanja Trbovic (obje Rijeka).

ARENA: Mandic 3, Buršic, Vukic, Rodic, Gaborovic 1, Devovic 1, Mikolic, Kiridžic 6, Muratagic, Miloševic 4, Gavranic 7 (3), Dukic (10), Šabic, Bradaic, Mudronja.

LOKOMOTIVA: Smiljanic, Pasaric 9 (9), Nuic, Malic, Bukovina (14), Razum (2), Ježic 5, Jankovic 3, Puljic, I. Milic 4, M. Milic 7, Bašic 2, Bošnjak, Krsnik.

Sedmerci: Arena 3 (3), Lokomotiva 9 (9). Iskljucenja: Arena 6, Lokomotiva 6 minuta. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter