Arena - Koka 40:22

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utakmica 2. kola Prve lige rukometašica: Arena - Koka 40:22 (19:8). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 50. Sutkinje: Mirjana Bekavac (Sinj) i Sanja Gojak (Makarska).

ARENA: Radic (7), Jelica, Mudronja 4, Gaborovic 1, Miloševic 3, Kiridžic 7, Maras, Jajcevic 4 (4), Anic (4+1), Benazic 6, Gavranic 8, Kostešic, Vukic, Nikcevic 7.

KOKA: Franic (4), Jalušic 1, Horvat 5, Mužek 6 (3), Oštarijaš 2 (1), Kocijan 1, Malic, Pozder 2, Vrancic (2), Tomašek 1, Sekelj, Sušec 2, Hadrovic 2, Zvonar.

Sedmerci: Arena 5 (4), Koka 5 (4). Iskljucenja: Arena 2, Koka 10 minuta.

"Arenašice" su ostvarile prvu ovosezonsku pobjedu u najjacem razredu hrvatskih rukometašica, nakon poraza na otvaranju prvenstva u Sesvetama, u Puli je uvjerljivi poraz upisala "Koka". Razlika u kvaliteti ove dvije ekipe od prve minute susreta bila je više nego ocigledna i jedino je pitanje bilo s koliko ce se lopti u svojoj mreži gošce vratiti u Varaždin. Kad se stiglo do kraja ove jednosmjerne ulice, semafor se zaustavio na rezultatu 40:22, što je prvi put u posljednje cetiri prvoligaške sezone da su "arenašice" nekom od svojih protivnika pospremile 40 pogodaka.

Udarna vanjska domaca trojka Nikcevic, Gavranic i Kiridžic i na ovom je susretu bila raspoložena te su njih tri zajednickim snagama zabile samo jedan pogodak manje od kompletne protivnicke ekipe, a kad se njima pridodala Benazic na lijevom krilu i Mudronja na crti, ciji je ucinak nedostajao u Sesvetama, bilo je ocito da se gošcama sprema prava rezultatska katastrofa. Vec u 11. minuti bilo je 8:2, u 20. je na semaforu svijetlilo 14:5, da bi "arenašice" do najvece prednosti u prvom dijelu stigle u 27. minuti (18:6).

Takav razvoj situacije na parketu omogucio je domacem treneru Gligorovicu da u nastavku pruži priliku svim svojim igracicama, a pulska mladost nije zloporabila ukazano povjerenje, vec je rezultatsku razliku uspjela i podignuti do konacnih "plus 18" - 40:22.

 

Slike:Array ( [0] => Array ( [name] => Array ( [0] => - GL361766.JPG [1] => [2] => DIRIGIRALA I ZABIJALA - Tina Gavranic puca preko Petre Oštarijaš ) [pos] => 1 [caption] =>

E. STRENJA

) ) \n

Ostali tekst:

 


Podijeli: Facebook Twiter