Arena Jadrograd u Premijer ligi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Veliki uspjeh pulskog muškog rukometa, kojim su se nakon devet godina izbivanja rikometaši Arene Jadograd vratili u najjaci razred, bili su tema presice trenerice Slavice Bonic te igraca Saše Brešcica i Igora Rožman. Prisutan je bio i predsjednik kluba Milan Sead Soldatic.

Trenerici Bonic, koja je u svojoj dosadašnjoj karijeri u najviši rang uvodila rukometašice požeškog "Zveceva" i "Arene", a to je prvi put uspjelo s muškom momcadi.

- Pokazali smo da vrijedimo. Ostvarili smo veliki rezultat i mogu reci da sam jako ponosna na svoje decke te najvece zasluge i pohvale za ovaj uspjeh idu na njihovu adresu - istaknula je Bonic.

- Mi možda nismo popularni kao neki drugi klubovi i rjede se pojavljujemo u medijima zato što kod nas nema nikakvih afera niti ružnih rijeci, no mi smo ovaj uspjeh ostvarili na necemu što je rijetkost u današnjem društvu, a to je medusobno povjerenje i uvažavanje. Bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, no svi su se uvijek trudili pronaci prave rijeci i moram priznati da ovakvo poštovanje nigdje još nisam doživjela.


Podijeli: Facebook Twiter