Arena Jadrograd odustala od Premijer lige

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometaši Arene Jadrograd zakljucili su svoju epizodu u Premijer ligi! Nakon samo osam odigranih kola, cetiri dana pred istarski derbi protiv Buzeta, iz pulskog su kluba poslali obavijest odgovornima u Hrvatskom rukometnom savezu da zbog financijskih problema nisu u stanju nastaviti se natjecati u najjacem razredu hrvatskog muškog rukometa.

Time je okoncana agonija arenaša koja je pocela vec u prošloj sezoni koju su uspjeli nekako izgurati do kraja i osvojiti 14. mjesto u Premijer ligi, prvo iznad crte koja znaci ostanak.

No, dugovanja prema igracima su preko ljeta dovela do pravog egzodusa iz pulskih redova, a klub je, nemocan da ispuni sve ono što je bilo obecano, napustio i predsjednik Milan Sead Soldatic.

U sezonu se tako krenulo s golobradim mladicima potpomognutim s nekolicinom iskusnijih igraca, a takva je kombinacija bila topovska hrana za ostale premijerligaše. Rez je stigao nakon osmog kola i u klubu je odluceno da ce ovu sezonu nastaviti s natjecanjem medu treceligašima, ali bez Slavice Bonic na klupi. (I. CEROVAC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter