Arena Jadrograd - Medvešcak NFD 31:34

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je bio lišen bilo kakve rezultatske važnosti, ogled Arene Jadrograd i Medvešcaka NFD protekao je u znaku dinamicne, a na trenutke i grube igre u kojoj su gosti, koji ce od slijedece sezone nastupati u nižem rangu natjecanja, uspjeli domacinima u Puli uskratiti zadovoljstvo da se od domace publike oproste pobjedom.

Domaci rukometaši preuzeli su inicijativu odmah na pocetku utakmice, a u tom dijelu svakako treba istaknuti raspoloženog Vladimira Gruicica i Marijana Bašica koji su ujedno bili najucinkovitiji igraci Arene Jadrograd. Pocetak krize za domacina poceo je desetak minuta prije kraja prvog poluvremena tako da su gosti na poluvrijeme otišli s jednim golom prednosti (15:16). Drugo poluvrijeme donijelo je obrat u igri. Gotovo cijelih pola sata gosti su održavali razliku od tri gola prednosti koji ujedno sacinjavaju i konacni rezultat.

Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 100. Suci: Darko Cerniar (Rijeka) i Kristijan Grubišic (Sv. Nedjelja).

ARENA JADROGRAD: Popovic, Grbac, Rašeta, Gruicic 7, Božic, Rožman, A. Bašic 3, Bonic 2, Brešcic, Tomašev 7 (3), Gracic, Špac 2, Juric, M. Bašic 10 (3), Rajic, Jovanovic.

MEDVEŠCAK NFD: Mastelic, Rajic 4, Balic 4, Golic 1, Pivac, Gvozdanovic 8 (1), Gotal 6, Tokic 4, Kruljac, Marincic 1, Kontrec 6.

Sedmerci: Arena Jadrograd 7 (6), Medvešcak NFD 1 (1). Iskljucenja: Arena Jadrograd 4, Medvešcak NFD 8 minuta. (M. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter