Arena Jadrograd - Crikvenica 26:29

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 150. Suci: Ivan Klapež i Ivan Pervan (oba Trilj).

ARENA JADROGRAD: Popovic (6), Krajinovic, Brajuha, Dobrila, Osmic 2, Barišic 1, Rožman 6, Bašic 8, Bonic 1, Brešcic 2, Tomašev 4 (2), Špac, Milicevic, Copic, Šegon 1, Badurina 1 (4).

CRIKVENICA: Baric (9+1), Mrakovcic, Stojanovic 1, Badnjevic, Kosanovic, Cupic 4, Jurkovic, Mataija 1, Brajnovic (9), Kereš 3, Montanari 6 (3), Zena, Vukelic 10, Sekulic 3, Jelovac 1.

Sedmerci: Arena J. 2 (4), Crikvenica 3 (3). Iskljucenja: Arena J. 8, Crikvenica 12 minuta.

Utakmicu s nekoliko lica pružili su u nedjeljno predvecerje rukometaši "Arene Jadrograd", tijekom koje su se najprije vratili iz dubokog ponora, no umjesto da onda mirno privedu susret kraju, Puljani su uspjeli sve prosuti i bodove prepustiti s(p)retnijim gostima.

Kako je susret krenuo, cinilo se da ce "arenaši" pretrpjeti pravu rezultatsku katastrofu. Gostujuca obrana "5-1" s isturenim Vukelicem u potpunosti je otupila oštricu domaceg napada i Puljani su prvi pogodak uspjeli postici tek u 11. minuti. U  24. minuti gosti imaju velikih sedam pogodaka prednosti (7:14). Tad se "arenaši" napokon bude i rade seriju 5:0, da bi se na odmor otišlo s prihvatljiva tri pogotka zaostatka (12:15). U nastavku kao da se na parketu pojavila neka druga domaca momcad koja je stisnula u obrani, dok su u napadu s cetiri uzastopna pogotka raspoloženog Bašica "arenaši" najprije stigli, a onda i prestigli goste (20:16 - 41'). Momcad "Crikvenice" je u tom trenutku bila u potpunoj konfuziji, no umjesto da to iskoriste, Puljani su ih svojim pogreškama, u koje su uklopili i dva promašena sedmerca, vratili u igru. U 54. minuti "arenaši" su još uvijek imali minimalnu prednost (25:24), no tad se njihova igra u potpunosti razbila te su gosti preko Vukelica i Montanarija ponudene poklone znali iskoristiti i serijom 1:5 susret riješiti u svoju korist.


Podijeli: Facebook Twiter