Arena J. - Prelog 32:23

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometaši "Arene Jadrograd" nastavili su svoju pobjednicku seriju: 11. uzastopna žrtva pulena Slavice Bonic bila je momcad "Preloga". Svjesni da nemaju što tražiti u srazu s arenašima koji u ovoj kalendarskoj godini još niti jednom protivniku nisu dopustili da im otrgne bod, gosti iz Preloga su u Pulu doputovali sa samo devet igraca, od cega su dvojica bili vratari. Shodno tome, domaca trenerica dopustila si je luksuz da pruži priliku igracima koji su u posljednje vrijeme bilježili skromniju minutažu, što nije zasmetalo Puljanima da ostvare više nego uvjerljivi trijumf.

Pitanje pobjednika riješeno je prakticki vec sredinom prvog dijela. Raspoložen je bio domaci vratar Badurina koji je u prvom dijelu zabilježio deset uspješnih intervencija, medu kojima je bio i jedan zaustavljeni sedmerac, dok su pulske strijelce predvodili Tomašev sa šest i Dobrila s cetiri postignuta pogotka.

24. kolo Prve lige rukometaša. Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 100. Suci: Robert Bernobic i Nikša Kalcic
(oba Rijeka).

ARENA J.:
Bercek, Dobrila 5, Osmic 3, Barišic 6, Rožman 1, Bašic 3, Bonic, Brešcic 1, Tomašev 7 (3), Špac, Jukan 1, Copic, Deumic, Šegon 1, Jovanovic 4, Badurina (14+1).

PRELOG:
Bergovec 10 (4), Bratkovic 3, Loncaric (13+1), Ujlaki, Janušic 1, Belic 4 (1), Matic 3, Mikloška, Raspet 2.

Sedmerci: Arena J. 5 (3), Prelog 6 (5). Iskljucenja: Arena J. 8, Prelog 6 minuta. Crveni karton: Špac (59' – grub prekršaj).


Podijeli: Facebook Twiter