Arco Iris ima najljepši izlog za Valentinovo

Marta Roce u izlogu svoje cvjećarnice
Marta Roce u izlogu svoje cvjećarnice

Za Valentinovo je održan prvi u novom ciklusu izbora najljepšeg izloga u akciji Turističke zajednice i Grada Pule. Ovog puta titulu "Najljepši izlog - Valentinovo 2014." pripao je cvjećarnici Arco Iris.

Izlog krase veliki crveni kišobrani i srca, a za temu uređenja izloga "Ljubav ispod kišobrana" vlasnicu Martu Roce inspiriralo je, kako je rekla, učestalo kišno vrijeme.

- Sretna sam zbog nagrade, no posebno me uveseljava to što svakodnevno primjećujem da uređeni izlog čini kupce zadovoljnima. Neki čak dolaze i samo izlog pogledati, a to me posebno raduje jer se tomu intenzivno posvećujem već punih 18 godina, rekla je Marta Roce prilikom primitka nagrade, novčane nagrade od tisuću kuna i naljepnice s oznakom najljepšeg izloga "Valentinovo 2014.".

Inače, ova je cvjećarnica imala najljepši izlog za Valentinovo i 2012. godine. Nagradu je uručila dogradonačelnica Elena Puh Belci. - Voljeli bismo da se što više obrta, odnosno trgovina uključi u akciju, jer izlog trgovine je i izlog grada, rekla je dogradonačelnica Puh Belci.

Direktorica Turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj pohvalila je ovom prigodom i ostale trgovine u gradu, budući da su se svi, kako je rekla, barem malo potrudili urediti svoje izloge.

Uz Arco Iris, pohvaljeni su izlozi Kraš Bomboniere, cvjećarnice Florami, Marije WGW, Shoe Be Do, Kervera i Čitaonice kluba umirovljenika, a posebno je komisija pohvalila željezariju Agrarija primijetivši da se u njoj trude uređivati izlog tijekom cijele godine, rekla je Cinkopan Korotaj.

Najljepši se izlozi biraju pet puta godišnje - za Valentinovo, Uskrs, tijekom ljeta, jeseni i za Božić. Pobjednik svakog pojedinačno dobiva tisuću kuna i naljepnicu "Pula+ najljepši izlog". Krajem godine proglašava se sveukupni pobjednik koji dobiva nagradu od pet tisuća kuna i naljepnicu "Pula+ najljepši izlog 2014." Za drugoplasirani izlog nagrada je tri tisuće, a trećeplasiranog tisuću kuna. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter