Arcade Fire na Exitu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kanadska indie rock senzacija Arcade Fire bit ce jedan od glavnih nositelja dvanaestog Exita, koji ce se ove godine od 7. do 10. srpnja održati na Petrovaradinskoj tvrdavi u Novom Sadu.

Omiljeno mjesto pristaša elektronskog zvuka, Dance Arena, ugostit ce jednog od najboljih electro DJ-eva na svijetu, Tigu, starog prijatelja Exita Jamesa Zabielu, kao i domaceg hit-makera internacionalnog kova, Gramophonedzie.

Zapostavljeni nece biti ni poklonici new-rave estetike koji ce najavljivani novi album Hadoukena! možda imati prilike cuti upravo na Exitu.



U Hrvatskoj je prodaja ulaznica pocela 22. prosinca 2010. Starim kupcima Exita (tzv. Exit Tribe) koji su barem jednom u zadnje tri godine kupili ulaznicu omogucena je kupovina cetverodnevne ulaznice uz koju se dobiva besplatan prijevoz i mjesto u kampu za 440 kuna.

Za nove kupce u ponudi je ogranicen broj cetverodnevnih ulaznica po 440 kn te kamp po 185 kn. Navedena cijena ulaznica traje do isteka zaliha, nakon cega ce se cijena dizati na puni iznos od 550 kn.


Podijeli: Facebook Twiter