APOEL - Real Madrid 0:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prvom susretu cetvrtfinala nogometne Lige prvaka APOEL je na domacem terenu poražen od Real Madrida s 0:3, a pogotke za Real postigli su Benzema (74, 90) i Kaka (82).

Igraci APOEL-a dobro su se držali sve do zadnjih 15 minuta susreta. Presingom po citavom terenu nisu dospustili Realu da dode u gol-šanse. Jedinu pravu priliku imao je Benzema, koji je u 33. minuti pucao iz neposredne blizine preko gola.

Kljucni trenutak susreta bio je ulazak u igru brazilskog napadaca Kake, koji je u 64. minuti zamijenio Higuaina. Deset minuta kasnije asisistirao je Benzemi za vodstvo 1:0.

Nakon toga, u 82. minuti, Kaka je preuzeo ulogu realizatora, a asistent je bio Marcelo, koji je u igru ušao takoder u drugom poluvremenu, zajedno s Kakom. Strijelac za konacnih 3:0 bio je Benzema u 90. minuti.

Uzvratna utakmica je 4. travnja na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu.

Nikozija. Gledatelja: 22.000. Sudac: Felix Brych (Njemacka).

Strijelci: 0:1 Benzema (74), 0:2 Kaka (82), 0:3 Benzema (90).

APOEL: Dionisios Chiotis; Paulo Jorge, Marcelo Oliveira (Da Silva 13), Savvas Poursaitides, William, Constantinos Charalambides, Helio Pinto (Solari 72), Nuno Morais, Nektarios Alexandrou (Helder Sousa 46); Ailton, Ivan Trickovski.

REAL MADRID: Iker Casillas; Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao (Marcelo 64), Alvaro Arbeloa; Nuri Sahin (Granero 84), Sami Khedira, Mesut Ozil; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gonzalo Higuain (Kaka 64).


Podijeli: Facebook Twiter