Aplikacijom OhMiBod's do orgazma

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Što sve tim strucnjacima za mobilne uredaje i aplikacije za "pametne" telefone nece pasti na pamet. Anti Mosquito 3.1 je aplikacija za tjeranje komaraca, Zips za zakopcavanje i otkopcavanje šlica na hlacama, dok iNap@Work stvara standardne uredske zvukove kao što je zvuk korištenja tipkovnice, klik miša, šiljenje olovaka, poneki kašalj i gužvanje papira, a sve u svrhu zavaravanja šefa.

Valja spomenuti i Sexy Alphabet De Luxe u kojoj ženski glas senzualno izgovara sva slova engleske abecede. Potom FatBurner 2000 - aplikacija za mršavljenje koja podrazumijeva da korisnik uredaj pozicionira dvadesetak centimetara iznad pupka i pokrene aplikaciju, iPhone ce vibrirati, a korisnik ce navodno gubiti kile.



Hair Clinic pak radi na principu stvaranja visokih i niskih frekvencija koje navodno pojacavaju korijen kose, štite vlasište i dobre su za tjeme. Uglavnom, bizarnih ideja strucnjacima za aplikacije, a neki bi ih nazvali i odlicnim prodavacima magle, ne nedostaje.

Posljednja u nizu zanimljivo-bizarnih aplikacija namijenjena je iskljucivo ženskoj populaciji koja koristi iPhone, iPod Touch, iPad, ali i vibrator. Rijec je o aplikaciji OhMiBod"s, cija je cijena 0,99 dolara, a koja korisnici uredaja omogucava da dodirom ekrana nekog od Apple uredaja, upravlja i svojim vibratorom.



Brzina vibracije navodno se mijenja povlacenjem prsta gore-dole po ekranu, a intenzitet povlacenjem lijevo-desno. U opisu aplikacije stoji i ako se ekran uredaja dodirne s dva prsta, vibrator ce priuštiti nizove razlicitih složenih vibracija pa ce korisnica onu koja joj najviše odgovara odabrat tako što ce prst zadržati na bilo kojoj tocki ekrana osjetljivog na dodir, a potom skloniti prst i uživati u "hands free" nacinu rada uredaja. Ako poželi ponovo aktivirati aplikaciju ili pak zaustaviti sve vibracije, potrebno je samo blago protresiti iPhone, iPod Touch ili iPad.

Za dame koje nemaju neki od navedenih Apple proizvoda, a vole nove tehnologije i dobro barataju njima, na tržištu postoji USB vibrator. Duet je USB od 8 ili 16 GB, ali i diskretan vibrator koji se napaja energijom preko prikljucka na racunalu. Njegovi tvorci, dizajeneri iz San Francisca, kažu kako su na ideju za USB vibrator došli nakon što su imali priliku cuti žene koje se žale kako seksi igracke uglavnom imaju komplicirano punjenje energijom.


Podijeli: Facebook Twiter