Apen A5 digitalna olovka za iPad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proizvodac potrošacke elektronike E Fun izbacio je novi proizvod pod nazivom Apen A5 koji ce, svima koji svoj iPad koriste kreativno, omoguciti lakšu i precizniju obradu grafike i teksta.

Svaki imalo ozbiljniji rad na tabletu zahtjeva i odredenu dozu preciznosti koju je teško dobiti upotrebom prstiju a cak i stylus olovke zbog debljine svog vrha cesto ne daju zadovoljavajuce rezultate.

Novi Apen A5 dizajniran je tako da izgleda i daje osjecaj pri upotrebi poput klasicne kemijske olovke što omogucava potpuno prirodan rad bez potrebe za prilagodavanjem i usvajanjem novih radnih navika. Za razliku od klasicnih stylus olovaka koje rade na kapacitivnom principu i koje simuliraju dodir prsta te ih smeta svaki drugi dodir na krivom mjestu pri radu s olovkom A5 slobodno možete osloniti dlan na površinu zaslona što pridonosi lakoci i ugodnosti uporabe.

Olovka ima tanak vrh koji omogucava odlicnu preciznost pozicioniranja kao i vidljivost dokumenta na kojem radite a položaj ocitava prijemnik koji se umece u iPadov 30-pinski konektor. Baterija u olovci omogucava 90 sati neometana rada, a olovka radi i ako koristite zaštitnu foliju protiv grebanja zaslona.

Uz olovku A5, za 99 USD, dolaze tri besplatne aplikacije kompatibilne sa svim uredajima iPad koji koriste verziju iOS-a 4.0 ili višu. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter