Anu Rucner pjevanju će učiti - Vlado Kalember

Vlado Kalember i Ana Rucner -  par u životu, par u showu (Minche/CROPIX)
Vlado Kalember i Ana Rucner - par u životu, par u showu (Minche/CROPIX)

Zvijezde će na HRT-u i opet zapjevati! Zapjevat će prvi dan ožujka sedam parova u gledanom showu javnog servisa, u najatraktivnijem prime time televizijskom terminu, dakako i opet pod ravnanjem voditeljskog para što ga čine Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Za sada, kako se neslužbeno doznaje, baš nikakve dvojbe nema oko sastava pet parova, sve satkanih od pjevača profesionalaca te glumica, glazbenika, novinara, glumaca....

Za mikrofon će junak brojnih televizijskih telenovela Filip Juričić u društvu Maje Vučić. Tu je i glumica Lana Barić, ona koja je i zaštitno lice HRT-ova serijala "Stipe u gostima", koja će pjevati uz vodstvo Saše Lozara. Još će jedna glumica pred mikrofon, Petra Dugandžić, koja bi mogla komotno i u žiri, s obzirom na to da je u žiriju što pjevanje ocjenjuje bila u seriji "Stella". S njom će par činiti Ervin Baučić.

Snage HRT-a brani Martina Validžić, ona koja ima i iskustvo pjevanja iz žestokog benda zvanog Obrad Kosovac. Onu koja je punku odana, put nježnih glazbenih voda usmjerit će sudrug joj Ricardo Lique. No, ako će ijedan par u startu izazvati svekoliku pozornost puka onda su to, jamačno, Ana Rucner i Vlado Kalember. Par u životu, par u showu, pa kom' obojci, kom' opanci.

Ocjene daju Zrinko Tutić, Martina Tomčić i Zdenka Kovačiček. (S. PAVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter