Antonija ušla u kamion i nestala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija i dalje traga za 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilic koja je nestala u prošli utorak ujutro, a glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Marica Kosor još jednom poziva gradane koji nešto znaju o nestaloj djevojci da se jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatni telefon 192 jer je, kako je rekla, u ovom trenutku svaki podatak dragocjen.

Glasnogovornica Kosor navodi da je policija do sada zaprimila mnogo dojava gradana, no kako još ne može kazati je li ijedna od njih relevantna te hoce li pomoci istrazi. Istaknula je da je osnovan tim koji radi samo na Antonijinu slucaju te provjerava svaki podatak kojim policija raspolaže.

Od svih obavijesti koje su do sada prikupljene, kaže glasnogovornica Kosor, važnima su se pokazale samo dvije: svjedocenje Antonijina susjeda koji ju je u utorak oko 8,30 vidio kako stopira i ulazi u kamion u kojemu je za upravljacem sjedio muškarac crne zalizane kose, te signal Antonijina mobitela koji je zadnji put toga dana oko 15,40 sati lociran na karlovackom podrucju.

Objavljen je i fotorobot vozaca kamiona u koji je Antonija ušla.



Glasnogovornica je za Hinu kazala da nisu tocni navodi u nekim medijima kako su nadzorne kamere s autoceste snimile nestalu Drnišanku. "Istina je da smo nakon dojave gradana analizirali te snimke, no utvrdili smo kako djevojka na snimci nije bila nestala Antonija. Ipak, osoba koja je to dojavila sigurno je imala dobru namjeru te molimo gradane da nastave javljati o svemu što bi nas moglo dovesti na trag nestaloj djevojci", porucila je Kosor.

Glasnogovornica zakljucuje kako policija za sada sumnja u sve moguce scenarije te ništa ne iskljucuje, no obrazlaže kako se iz dosadašnjeg Antonijina ponašanja ne bi moglo zakljuciti da je rijec o djevojci sklonoj bijegu od kuce, asocijalnog ponašanja i s problemima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter