Antonela Gregorović predstavila novu kolekciju


Dvorana Doma mladih u Vodnjanu sinoć je bila premala da bi ugostila mnogobrojnu publiku koja je željela vidjeti najnovije kreacije vodnjanske modne dizajnerice i kreatorice Antonele Gregorović iz modnog studija Showroom Antonela.

Kao uvod u predstavljanje njene ovogodišnje modne kolekcije za jesen i zimu, publika je bila počašćena malom retrospektivnom modnom revijom dizajnerice Ivane Tomić, rodom iz Pule, koja je već odavno stvorila dobro poznat i cijenjen međunarodni brend. Njene kreacije karakterizira skladna igra kontrastnih boja i materijala na odjeći koja je namijenjena samosvjesnim i odlučnim mladim ženama koje se ne boje same stvarati svoj modni stil.

Ivana Tomić predstavila je izazovne, asimetrične večernje haljine, suknje, bluzice i jakne od umjetnog krzna od kojih neke mogu u potpunosti služiti i kao samostalne haljine. Kroz cijelu kolekciju protežu se metalik siva boja, crna, bijela i crno-bijele kombinacije poput uvijek modernog pepita uzorka, a zajedno s frizurama, sve kreacije koje su nosile manekenke odisale su očitom smjelošću, ali i elegancijom.

Nakon glazbenog intermezza za koji se pobrinula talentirana mlada vodnjanska glazbenica Ana Predan, dvoranom su prošetali modeli u kreacijama Antonele Gregorović koja je, u skladu sa svjetskim trendovima, ovu jesen i zimu svaku modernu mamu koja drži do sebe obukla u predivne kreacije u romantičnom punk stilu. Budući da Antonela inspiraciju pronalazi u glazbi, ovaj put njena "muza" je bila svjetski popularna pjevačica Pink, a kolekcija je nazvana "In Love".

No, osim kolekcije za sve mlade djevojke, žene i majke, Antonela je prvi put predstavila i kolekciju za djecu nazvanu "In Love for kids", zahvaljujući kojoj sada mame i njihove kćeri mogu biti identično ili dosta slično odjevene u nekim svečanim prigodama.

U njenoj najnovijoj kolekciji prevladava dosta haljina, sukanja i bluzica jednostavnih i komotnih linija s vidljivim metalnim patentima koji najčešće razbijaju jednoličnost crne boje, a tu su i detalji od čipke u obliku srca ili ponovo nezaobilazni crveni tartan. Novost su vunene haljine, sakoi i kaputi, a bilo je tu i nešto odvažnijih večernjih haljina za posebne prigode. Kroz kolekciju se protežu, osim već spomenutih srca i metalnih patenata, i volani te obrubi od svilenih paspula. Antonela je još jednom predstavila izuzetno privlačne ženstvene kreacije kojima bi svaka žena voljela upotpuniti svoju garderobu.

Budući da je novu kolekciju namijenila mamama i njihovoj djeci, na reviji su uz manekenke Antoneline kreacije nosile i mame i njihove kćeri, poput supruge pulskog gradonačelnika Lare Vlačić Miletić, supruge poznatog vinara Andree Trapan, a u manekenske vode zaplovile su posebno za ovu prigodu i Barbara Batel Stojkovski, vlasnica Istra Medie, Michela Buršić Lisjak, kćerka poznatog vodnjanskog pršutara Milana Buršića i druge istarske dame.

Autorica je reviju posvetila mami, svojoj prijateljici, učiteljici, suradnici i osobi koja je zaslužna za njenu ljubav prema šivanju i kreiranju, a kako je sama rekla, kolekcija za djecu nastala je zato što djevojčice jako često vole izgledati upravo kao njihove mame. (P. SOFTIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter