Anton Kliman izabran u Predsjedništvo HDZ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ministar turizma Anton Kliman, jedan od prvih ljudi istarskog HDZ-a, izabran je u desetočlano stranačko predsjedništvo s velikim brojem glasova potpora. Za Klimana je glasovalo oko tisuću izaslanika na XVII. Općem saboru stranke u zagrebačkom "Lisinskom", te je izabran između 32 kandidata.

 - Pokazalo se kako su izaslanici na stranačkom općem saboru uvažili kako se HDZ treba razvijati i u sredinama gdje ne ostvaruje visoke i željene rezultate, rekao nam je poslije izbora Anton Kliman i dodao: "Istarski HDZ još od devedesetih godina nije imao svog člana u predsjedništvu ili vrhu stranke. Ovo je veliki poticaj HDZ-u Istre, te veliki izazov za mene osobno."

 - Dati ću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje i velik broj dobivenih glasova. Mislim da sam izabran i zbog svog inicijalnog rada u Ministarstvu turizma, prisutnosti na terenu i komunikacije s ljudima. To mi daje veliko ohrabrenje za nastavak rada, smatra Kliman.

 Govoreći o daljem radu HDZ-a Istre, naglašava kako će biti aktivniji nego do sada.

- Uz predsjednika HDZ-a Istre Juricu Šiljega i sada mene u predsjedništvu stranke imati ćemo bolje rezultate nego do sada, poručuje novi član Predsjedništva HDZ-a. (D. GRAKALIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter