Antivalentinovo uz ćevape s lukom u pulskom hotelu

U pulskom hotelu osmislili drukčiji način proslave Dana zaljubljenih
U pulskom hotelu osmislili drukčiji način proslave Dana zaljubljenih

Kada srca, crvene ruže i ljubavne poruke preplave pulske izloge reklamirajući Dan zaljubljenih - Valentinovo, mnogi jednostavno polude i odluče bojkotirati taj dan koji se u potpunosti iskomercijalizirao. Pokretu "antivalentinova" pridružio se ove godine i hotel Pula, koji za svoje goste nudi totalnu drugačiju ponudu od svih drugih hotela u Istri.

Dok drugi goste žele privući što romantičnijim sadržajima, poput latica ruža posutih po krevetu, šampanjcem u sobi za dvoje, romantičnim večerama uz svijeće, wellness sadržajima, masažama za dvoje te nizom drugih sadržaja koji bi trebali rasplamsati strast među ljubavnim partnerima, ovaj je hotel odlučio za Valentinovo ponuditi ćevape s lukom, pivo, te retro večer u diskoklubu uz glazbu osamdesetih. Po svojoj je ponudi definitivno najoriginalniji na Poluotoku.

Direktor hotela Pule Predrag Melnjak naglašava da ponuda, koju su izradile djelatnice hotela, nije osmišljena isključivo radi parova, već i radi samaca koji mogu doći sami na ovu antivalentinovsku večeru i pronaći si partnera ili partnericu. (B. BAN)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter