Antivalentinovo uz ćevape, luk i disko


Dok su se jučer romantične duše rastapale u sladunjavim slasticama, srčekima i pjenušcima, svi oni kojima je "konzumeristički" praznik ljubavi noćna mora alternativu su pronašli u luku i ćevapima te diskoglazbi 80-ih u klubu hotela Pula. U pravom antivalentinovskom duhu plesalo se uz opor miris ćevapa, luka i pive na sve strane, a oni najhrabriji razmljenjivali su poljupce začinjene spomenutim aromama.

Tulum rijetko viđen u zadnje vrijeme - bez tipkanja po mobitelu i selfieja jer ta generacija ne pleše po društvenim mrežama već na podiju, kad za to ima prilike.

- Konačno muzika naše mladosti, zadovoljno je komentirala atraktivna 37-godišnja Ramona s pravim lookom 80-ih i otrčala na plesni podij.

I dok su neki "čagali" uz glazbu DJ-a, koji je odabirom koketirao između pučke zabave, Balkan partyja i hard rock revivala, svako toliko ubovši koji pjesmuljak iz 80-ih, neki su jednostavno u separeima uživali u činjenici da i za njih još ima prostora za zabavu.

 - Ma super je! Ovakvih stvari nema više, rekao nam je par iz Rijeke. - Ni u Rijeci, ni Opatiji više nema disco tuluma. Kada bih bio bezobrazno bogat odmah bih otvorio disko u kojem bi se mogli zabavljati oni koji više nisu tinejdžeri, rekao je dobro raspoloženi Riječanin.

- Sve je skupo i dosadno. Htjeli smo pružiti jeftinu i drugačiju zabavu, sudeći prema reakcijama pridošlih, očito smo u tome i uspjele, rekle su Morena Borovečki i Svietlana Milan iz prodaje, ujedno i organizatorice ovog antivalentinova, koje već najavljuju party za maškare.

Direktor hotela Pula Predrag Melnjak objasnio je da se željelo napraviti nešto totalno drugačije od stereotipnih valentinovskih latica ruže, golubica i tanga.

Ipak, zadovoljni nisu bili oni koji su u hotel Pulu došli s očekivanjem da će opet doživjeti atmosferu alternativnog kultnog diska Coloseum, popularnije HP-a, te su ogorčeno otišli. Blještavu disko zabavu 80-ih DJ svojim glazbenim odabirom ipak nije pružio te bi drugi put trebao preispitati svoju play listu. (L. BAGAR, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter