Anteo Milos kandidat IDS-a za gradonačelnika Novigrada

Anteo Milos
Anteo Milos

Aktualni gradonačelnik Grada Novigrada Anteo Milos kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Novigrada. Jednoglasno je odlučeno na sjednici predsjedništva IDS-a Novigrada, a odluka je potvrđena i na skupštini gradske podružnice pa će Milos na predstojećim lokalnim izborima u svibnju u utrku za svoj četvrti gradonačelnički mandat.

- Rezultatima u protekla tri puna mandata, kao i svojim zalaganjem, znanjem i iskustvom, Anteo je bitno doprinio razvoju našeg grada. Novigrad je u proteklih 15-ak godina, otkako je Anteo na čelu grada, učinio ogromne pomake, vidljive u svim segmentima, istaknula je predsjednica novigradske podružnice IDS-a Katarina Nemet.

- Iako relativno mali teritorijalno i brojem stanovnika, Novigrad se proteklih godina često nalazio u samom vrhu hrvatskih gradova, po gospodarskim, društvenim i drugim pokazateljima, zaključila je Nemet.

Gradonačelnik Milos zahvalio je na ukazanom povjerenju naglasivši da je to velika odgovornost, ali i uzbuđenje i čast, ispred jedne odlične ekipe ljudi istaknuti kandidaturu za gradonačelnika Novigrada.

- Njihova mi podrška i povjerenje govore da ćemo i u buduće sa istim žarom raditi na promociji i razvoju našega grada. Kvalitetnim radom vjerujem da možemo nastaviti uspješan razvojni ciklus i biti sredina koja prati potrebe svojih građana. U naredne četiri godine nas očekuje realizacija vrijednih projekata na području obrazovanja, kulture i zaštite i očuvanja prirodne i kulturne baštine. Pred nama su i značajne investicije u gospodarstvo, poljoprivredu i ribarstvo te prilika da sredstvima europskih fondova pomognemo i potaknemo razvoj Novigrada, ali i drugih dijelova Bujštine i Istre. Vjerujem da vrijeme koje je pred nama donosi izazove, ali i prilike i zato ću nastaviti promicati otvorenost i transparentnost svih naših institucija i zajedništvo svih kojih sudjeluju u kreiranju pozitivnih politika na dobrobit Novigrada, zaključio je Milos. (C. B. G.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter