Ante Čačić smijenjen, HNS traži zamjenu

Rasplesani Puljani snimali "Happy" na Forumu (Snimio D. ŠTIFANIĆ)
Rasplesani Puljani snimali "Happy" na Forumu (Snimio D. ŠTIFANIĆ)

Prema neslužbenim informacijama koje prenose pojedini hrvatski mediji Ante Čačić više nije izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, a Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza trebao bi na današnjem hitnom sastanku donijeti odluku o tome tko će momčad voditi u ponedjeljak protiv Ukrajine, u utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

Hrvatska je u petak navečer u Rijeci pogotkom Soirija u 90. minuti odigrala samo 1-1 protiv Finske i izgubila dva važna boda u pokušaju da se domogne Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. 'Vatreni' za vodećim Islandom zaostaju dva boda i izjednačenu su s trećeplasiranom Ukrajinom, kod koje će u ponedjeljak odigrati posljednju utakmicu u skupini I europskih kvalifikacija s nadom da mogu ostati neporaženi i osvajanjem drugog mjesta izboriti nastup u doigravanju.

Tijekom jutra je od glasnogovornika HNS-a Tomislava Pacaka stigla službena obavijest da je otkazana previđena 'mix zona' s dvojicom reprezentativaca te da će subotnji trening na Rujevici biti zatvoren za predstavnike medija.

U poruci poslanoj putem elektronske pošte glasnogovornik HNS najavljuje druge medijske aktivnosti, po čemu se može zaključiti da će u ponedjeljak, 9. listopada, na olimpijskom stadionu u Kijevu Hrvatsku voditi netko drugi, a ne Ante Čačić. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter