Anonymous pozvao na prosvjede 15. veljače u 17 sati

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski ogranak najpoznatije i najraširenije skupina haktivista Anonymous uputio je poziv hrvatskim građanima na masovne prosvjede 15. veljače u 17 sati.

Prosvjedima protiv Vlade obilježit će se i godišnjica smaknuća Matije Gupca, koji je ubijen upravo na taj dan 1573. godine nakon krvavo ugušene seljačke pobune.

Transkript videa objavljujemo u cijelosti:

Pozdrav svim građanima Republike Hrvatske. Mi smo Anonymous. Vlado Republike Hrvatske, vaše vrijeme je isteklo. Niste ispunili naše zahtjeve. Pokazali ste da ste sposobni voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese. Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice.

Nastavili ste tamo gdje je prethodna Vlada stala, a sve radite po "europskim zakonima". Podobni i lopovi još uvijek su zaštićeni. Hrvatski mediji pod cenzurom. Sada borba kreće protiv vas. Ne samo Anonymousi, već svi građani u Hrvatskoj. STIGLI SMO. Nema više upozorenja! Naše poruke su na mnogim bankama u Zagrebu. Naše poruke su na Facebook stranici hrvatske Vlade.

Hrvatski narode, mladi, studenti, umirovljenici, zaposleni, nezaposleni... Pozivamo vas da nam se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima.

Datum 15. veljače (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima. U posljednjih nekoliko tjedana održano je mnogo prosvjeda protiv Vlade koji su bili organizirani od Occupy pokreta u Hrvatskoj. Dajemo im javnu podršku i želimo da im se priključite.

Budimo svi ujedinjeni u ovoj borbi za bolju budućnost svih nas kao i onih koji dolaze poslije nas. Vrijeme je da promijenimo naše živote bez korumpiranih političara, bankara i elita. Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac.

Njihovo vrijeme je isteklo. GOTOVI SU! Očekujte nas na ulici.

Mi smo Anonymous.
Mi smo legija.
Mi ne zaboravljamo.
Mi ne opraštamo.
Pridružite nam se.
(Index.hr)


Podijeli: Facebook Twiter