Anna Oxa zvijezda Rovinjske noći

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vatromet, zaštitni znak Rovinjske noći koju više od 40 godina organizira Turistička zajednica, oduševio je sve Rovinježe i njihove goste kojih trenutno ima 33 tisuće. Okosnica večeri, nakon što se nebom prosulo bogatstvo svjetlosnih efekata, bio je nastup talijanske pop dive Anne Oxe.

Ova je fešta zapravo kruna ljetne sezone te zahvala gostima na povjerenju, što su za svoje ljetovanje odabrali Rovinj, kao i svim turističkim djelatnicima koji taj boravak čine što ugodnijim i zabavnim.

Pred nastup intrigantne Anne Oxe prigodni program pripremili su članovi Limene glazbe i rovinjske mažoretkinje, nastupali su i grupa Dream Project, Le Monde i Eva Čiček, a na trgu Riviera, drugom najomiljenijem punktu Rovinjske noći, Kristian Terzić & friends te Master band.

Uzduž rive postavljeni su štandovi s hranom i pićem, a gastronomsku ponudu za brojne posjetitelje na mjestu održavanja ove trodnevne manifestacije osigurali su Maistra i udruga Kuća o batani, dok su vrhunska rovinjska vina i maslinova ulja predstavili domaći proizvođači. (M. MEDIĆ; snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter