?ankiju zatajilo srce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ratko Šcekic ?anki je, prema mišljenju mrtvozornika koji je pregledao njegovo tijelo u stanu, umro uslijed zastoja rada srca, potvrdila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic Jukopila. Na tijelu nije bilo tragova nasilne smrti, ali je radi utvrdivanja tocnog uzroka ipak naložena obdukcija nad tijelom preminulog.

?anki, javnosti najpoznatiji po sudjelovanju u ubojstvu policajca u Fažani 2. kolovoza 1992. godine, a koji je dvogodišnju kaznu zatvora izbjegao zbog zastare, pronaden je u srijedu mrtav u svom stanu u Puli, na adresi Pallisina 68.

Vatrogasci su dojavu o nužnosti nasilnog otvaranja vrata dobili s Hitne medicinske pomoci u srijedu u 17.23 sata, a policiju je takoder Hitna obavijestila u 17.30. Vatrogasci su provalili vrata i na kaucu u dnevnom boravku zatekli mrtvog Šcekica.

Informaciju nam je potvrdio dežurni dispecer pulskih vatrogasaca Velimir Baretic. Doznajemo da je nakon vatrogasaca stigla i policija. Za sada nije jasno tko je nazvao Hitnu, a moguce je da je to ucinio sam Šcekic kada mu je pozlilo, ali nije uspio otkljucati vrata i docekati lijecnike.


Podijeli: Facebook Twiter