Aniston: "Punija" figura nije posljedica trudnoće

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Londonu je prošlog tjedna održana britanska premijera komedije "Obitelj Miller" u kojoj glavne uloge imaju Jason Sudeikis i Jennifer Aniston koja u filmu tumači ulogu prostitutke.

Slavna hollywoodska glumica očekivano je bila najveća zvijezda glamurozne svečanosti koju nije uspjelo pokvariti ni nevrijeme koje je te večeri pogodilo britansku prijestolnicu.

Izvrsno raspoloženu Jennifer koja je na premijeru stigla u lepršavoj haljini cvjetnog uzorka iz kolekcije Resort 2013 modne kuće Christian Dior na Trgu Leicester dočekali su brojni obožavatelji s kojima je ona rado pročavrljala.

Inače, promociju njezinog novog filma zasjenile su glasine o tome da će bivša "prijateljica" i njezin zaručnik Justin Theroux uskoro postati roditelji. Ona je prije puta u London o tome progovorila u intervjuu za australski radijski show "Kyle and Jackie O" kazavši kako se mediji previše bave nagađanjima.

- Ta je tema previše iscrpljena. Zašto ne pričekamo dok ne budemo imali nešto što želimo najaviti. Tko još želi nagađati, izjavila je 44-godišnja glumica poručivši kako njezina "punija" figura nije posljedica trudnoće, već da je jednostavno stvar u tome da se malo udebljala. (I. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter