Angie se nije ukazala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Angelina Jolie nije došla zbog novinarskih pizdarija." Tim je rijecima, uz zamolbu da ga se sad pusti na miru, Rade Šerbedžija odgovorio novinaru Novog lista na pitanje zašto poznata svjetska glumacka zvijezda u petak nije stigla na Brijune, kako je posljednjih dana bucno najavljivano po medijima.

Poznata glumica je u priopcenju za medije potvrdila da je namjeravala otputovati u Hrvatsku kako bi pogledala "Kralja Leara" koji je u petak odigran na Malom Brijunu, kao gošca kazališta Ulysses i samog Šerbedžije. "Zbog propusta u osiguranju receno mi je da to nece biti logisticki moguce. Obožavateljica sam Rade Šerbedžije i cula sam prekrasne stvari o ovoj predstavi. Nadam se da cu iduci put moci prisustvovati predstavi", priopcila je glumica i UN-ova ambasadorica dobre volje, ne precizirajuci o kakvim se propustima u osiguranju radi.

Podsjecamo, Angelina je trebala prisustvovati izvedbi poznate Shakespearove tragedije na Malom Brijunu, no pravi su razlog njenog dolaska trebali biti pregovori sa Šerbedžijom koji bi glumio u njenom redateljskom prvijencu.



Podsjetimo, u travnju su Angelina i njen suprug Brad Pitt zaobišli Dubrovnik i otišli u Crnu Goru nakon što je u medijima objavljena vijest da nakon posjeta BiH idu za Dubrovnik.

Mnoštvo novinara u petak ju je ocekivalo i u pulskoj Zracnoj luci i na Brijunima. Kamere na ramenima, fotoaparati i objektivi na podu, skupine novinara u stand byu. I na koncu su se svi pitali, je li Angelina uopce planirala doci ili je sve to bila samo dobra prica…

Bile su u Hrvatskoj i druge zvijezde pa nisu imali (previše) problema ni s novinarima, koji nisu uvijek bili andeli, niti s osiguranjem. (Mladen RADIC, Snimili S. RADOLOVIC i D. MEMEDOVIC)

VIŠE MOŽETE PROCITATI U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter