Anger promovirali album u klubu Monteparadiso

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trinaest pjesama koje se nalaze na njihovom debitantskom albumu "The Balkan Nightmare" kao i dvije nove pjesme u izvedbi grupe Anger čula je u petak publika u pulskom klubu Monteparadiso. Bila je to prava eksplozija energije i dobrog zvuka - u do posljednjeg mjesta ispunjenom klubu Monteparadiso, Anger su beskompromisno isporučili svoju moćnu i izuzetno energičnu glazbu, a publika je to objeručke prihvatila te podržala glazbenike.

Nizale su se tako već dobro znane pjesme poput "Be Strong, Get Stronger", "Who's Next", a u izvedbi pjesme "Metapren" na pozornici se Angeru pridružio i pjevač Darko Rajić. Također, izveli novu pjesmu "Disgrace" a pulska publika je prisustvovala i premijeri jedne pjesme koja još uvijek nema imena. Vrhunska atmosfera zahuktala je na kraju koncerta, kad su Anger pozvali sve one koji žele s njima zapjevati da se popnu na pozornicu, tako da se cijeli klub pretvorio u ogromnu pozornicu koja skače i pjeva uz glazbu Angera.

Grupu Anger čine pjevači Mex i Krešo, basist Mrlja, gitaristi Boro i Neno te bubnjar Mrva, a od Mexa saznajemo i da je grupa potpisala ugovor s jednom britanskom izdavačkom kućom.

- Riječ je o diskografskoj kući Casket Music, koji će objaviti naš album "The Balkan Nightmare". S obzirom da smo tek sklopili ugovor, ne znamo točan datum objave albuma, no znamo da album ide u distribuciju u cijelom svijetu, te ćemo nakon službene objave albuma krenuti s organizacijom promotivnih svirki, kojih će, nadam se, biti što više. Jer upravo to je ono što želimo - svirati što više, kaže Mex.

Koncertnu večer otvorili su hip-hoperi Via Luče te žestoki hardcore metal punk sastav Dispossessed. (Napisala i snimila Tea TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter