Anger i Meant to Be večeras humanitarno u Mimozi

Anger
Anger

U caffe baru Mimoza večeras će se održati humanitarni koncert "Za Vladimira" na kojem nastupaju Anger i Meant to Be, a voditelj programa je Zoran Todorović Todor.

Grupa The Static vrlo je rado viđen gost na pulskim koncertnim pozornicama, stoga su se Puljani odlučili uključiti u akciju pomoći za basistu ovog benda, Vladimira Vujovića. Vladimir Vujović rođen je 1984. godine u Kostolcu u Srbiji, otac je dvoje maloljetne djece, zaposlen je u kostolačkom "PRIM"- u i član je post grunge benda The Static u kojem svira bas gitaru. Vladimiru je dijagnosticiran višestruki karcinom. U studenom 2014. godine operiran je na Vojno - medicinskoj akademiji u Beogradu, međutim potrebno je prikupiti dodatna novčana sredstva za nastavak liječenja u Rusiji.

Stoga će se u Puli u caffe baru Mimoza 7. ožujka održati humanitarni koncert za Vladimira, na kojem će nastupiti sastavi Meant to Be i Anger, a program će voditi legendarni Zoran Todorović Todor.

Grupa Anger osnovana je 2012. godine u Puli, a svi članovi benda imaju već od ranije poprilično sviračkog staža u drugim pulskim bendovima. Anger čine pjevači Andrea Močinić Mex i Krešimir Vrčić, basist Marko Matijašić Mrlja, bubnjar Hrvoje Vrčić Mrva i gitaristi Nenad Isanović i Marko Borščak. Sviraju crossover hardcore metal, nastupali su diljem Hrvatske i Slovenije, a kvalitetnom svirkom osvojili su niz nagrada na raznim natjecanjima i gitarijadama, a valja istaknuti da su svirali kao predgrupa Biohazardu na festivalu Viva la Pola! u Klubu Uljanik 2014. godine. Grupa je upravo dovršila svoj album prvijenac pod nazivom "The Balcan Nightmare" koji predstavlja 13 pjesama.

Grupa Meant to Be dolazi iz Umaga i sviraju metalcore/posthardcore. Grupa je osnovana 2012., a članovi grupe su pjevač Alen Hodović, gitaristi Manuel Valenta i Denis Nadarević te bubnjar Martin Papac. Meant to Be su do sad objavili EP izdanje, na kojem je i pjesma za koju je snimljen i spot.

Oni koji žele pomoći Vladimiru i koji su u mogućnosti bez obzira bili to pojedinci ili organizacije, novac mogu uplatiti na račun koji je otvoren posebno za prikupljanje novčanih sredstava za Vladimira u Komercijalnoj banci u Srbiji, broj računa 205-9011005852182-10. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter