Angelina stiže, novinari nisu pozvani

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od najslavnijih svjetskih glumica Angelina Jolie u petak dolazi na Brijune kao gošca kazališta i Rade Šerbedžije, službeno nam je u cetvrtak potvrdio Boris Geršak iz teatra Ulysses.

"Bit ce gošca teatra Ulysses i Rade Šerbedžije. Buduci da se radi o strogo privatnom posjetu, novinari nece biti pozvani, niti ce biti organizirane presice", kratko je izjavio Geršak.

Jolie bi, prema najavama, trebala prisustvovati predstavi "Kralj Lear" na Malom Brijunu. Naime, u fazi je pregovora sa Šerbedžijom o njegovom angažmanu za njezin prvi film u ulozi režisera, a tematika bi bila pakao Srebrenice.



Kako smo uspjeli saznati, Jolie bi u Pulu trebala stici u petak svojim privatnim zrakoplovom nakon cega bi na Brijune navodno trebala otploviti jahtom. S obzirom na to da se radi o privatnom posjetu, teatar Ulysses je za svjetsku divu osigurao smještaj na Velom Brijunu u vili Kaštel nasuprot bivših gardijskih apartmana HV-a "Jurina i Franina" u kojima su smješteni glumci.

Na Brijune bi trebala stici i premijerka Jadranka Kosor u društvu ministra kulture Bože Biškupica. Oni bi predstavu trebali gledati u petak, a u kuloarima se govori da je zbog toga menadžment Angeline Jolie zatražio da se poznata glumica ne miješa s politicarima, vec bi predstavu trebala pogledati u subotu.

Za našeg boravka u Fažani u cetvrtak ujutro uvjerili smo se u stupanj sigurnosti i osiguranja. Dva policijska patrolna plovila kružila su oko fažanske luke, dok su sivi gumenjaci HV-a bili u pripravnosti.

Jedan od njih bio je vezan na rivi, a drugi je nakon vožnje generala Marijana Marekovica i njegovih ljudi kružio oko Malog Brijuna. Na rivi u Fažani u gotovo svakom kaficu sjedili su policajci u civilu. Isto je bilo i po prilaznim cestama.


Podijeli: Facebook Twiter