Angelina Jolie režirat će film u Australiji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Holivudska zvijezda Angelina Jolie režirat će svoj novi film "Unbroken" u Australiji na lokacijama u Sydneyu i ruralnim dijelovima New South Walesa, objavljeno je u utorak.

Film čija je radnja smještena u Drugi svjetski rat drugi je izlet glumice u redateljske vode nakon filma "U zemlji krvi i meda" snimljenog 2011.

Glumica je s djecom proteklih tjedana u Australiji gdje razgledava lokacije za snimanje filma.

Zamjenik predsjednika vlade New South Walesa Andrew Stoner kazao je da će produkcija Universal Pictures donijeti milijune dolara prihoda toj saveznoj državi i stvoriti najmanje 300 novih radnih mjesta.

- Te odlične vijesti potvrđuju međunarodni status New South Walesa kao najbolje australske lokacije za velike filmske produkcije i pokazuje da produkcija filmova kod nas ima svjetske standarde, dodao je.

"Unbroken" temeljen na knjizi Laure Hillenbrand prati nevjerojatni život olimpijca i ratnog heroja Louisa Zamperinija koji je s još dva člana posade preživio na splavi 47 dana nakon pada zrakoplova kada ga je pronašla japanska mornarica i zarobila.

Knjiga je bila na vrhu top liste bestselera New York Timesa 146 tjedana zaredom i jedna je od najbolje prodavanih knjiga od 1942. kada se popis počeo objavljivati.

Naslovnu ulogu u filmu će glumiti Jack O'Connell, a u glumačkoj ekipi bit će i Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson i Finn Wittrock. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter