Angelina Jolie: Ne udajem se i nisam trudna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Angelina Jolie u intervjuu za listopadski broj magazina "Vanity Fair" opovrgnula je glasine da ce ona i njen životni partner, glumac Brad Pitt, napokon izreci sudbonosno "da".

- Ne postoje planovi za tajno vjencanje, rekla je Angelina, dodavši da nije trudna, niti je trenutno u procesu usvajanja djeteta. Sve otkako su se 2005. upoznali i zaljubili na snimanju filma "Mr & Mrs Smith", Angelina i Brad neprekidno su u središtu zanimanja medija.

Novinari, paparazzi i obožavatelji prate svaki njihov korak. Brangelina, kako nazivaju slavni dvojac, puni eter i novinske stupce jednakim intenzitetom vec šest godina, bilo da je rijec o novim ulogama, glamuroznim pojavljivanjima na crvenom tepihu, humanitarnom angažmanu ili roditeljstvu.

Glumica je u "Vanity Fairu" govorila i o svojem rediteljskom prvijencu, ratnoj drami "U zemlji krvi i meda". Redateljski je posao, kaže, promijenio njezin buduci pristup glumackom poslu.

- Brad misli da cu sada biti vrlo nestrpljiva s redateljima, što vec i jesam. Nestrpljiva sam s ljudima koji rade na setu i koji se ponašaju kao da je to najkompliciraniji posao na svijetu, kaže.

Iako ima mnogo posla oko svog redateljskog prvijenca, 36-godišnja Angelina Jolie svaki slobodan trenutak provodi u šetnji ili igranju sa svojih šestero djece.


Podijeli: Facebook Twiter